BREYTNER wint Logistiek Bedrijf van 2018 Award van JLN!

BREYTNER wint Logistiek Bedrijf van 2018 Award van JLN!

Jong Logistiek Nederland heeft zaterdag 13 oktober tijdens haar jaarcongres de Award voor Logistiek Bedrijf van 2018 toegekend aan BREYTNER. Daar zijn we als innovatief bedrijf ontzettend trots op!

We vinden het zeer belangrijk dat ‘jong professionals’ in de logistiek en transport de keuze hebben laten vallen op een duurzaam bedrijf. Het geeft aan dat ze zich zeer bewust zijn van de enorme opgave die ons te wachten staat in de transitie naar zero emissie transport. De toekomst weet dus waar het voor staat!

BREYTNER heeft Jong Logistiek Nederland leren kennen als een waardevol platform. Het delen van kennis, netwerk en ervaringen tijdens ons bedrijfsbezoek is heel inspirerend. Naar aanleiding van het bezoek zien we dat de contacten warm blijven. We ervaren het winnen van de award als compliment voor ons hele team en hebben al vragen gekregen vanuit het chauffeursteam of er een mooie Award sticker op onze trucks komt. Het geeft ons een extra steun in de rug om verder te gaan op de ingeslagen weg waarin innovatie en kennis voorop staan!