Zero Emission

TOEKOMSTBESTENDIGE STADSDISTRIBUTIE

Steden hebben de plicht bewoners een gezonde en schone leefomgeving te bieden en leggen daarom steeds meer regels op aan het verkeer in de binnenstad. BREYTNER biedt een oplossing om zonder uitstoot maar wel toekomstbestendig de binnensteden te beleveren. BREYTNER zet hiervoor 100% elektrische distributietrucks in, waardoor toegang tot de binnenstad gegarandeerd is, schoon stil en veilig.

CARBON FOOTPRINT

Zero Emissie stadsdistributie is goed voor de Carbon Footprint van uw bedrijf. Er is immers geen CO2 uitstoot. De cirkel is rond doordat BREYTNER de vrachtwagens laadt met zelf opgewekte zonne-energie. Daarnaast hebben de trucks een bijzondere uitstraling. Dit biedt opdrachtgevers een unieke mogelijkheid om aan hun klanten te laten zien dat zij actief bijdragen aan een schone en gezonde leefomgeving.

Diensten

STADSDISTRIBUTIE

Stadsdistributie kent haar eigen dynamiek. Door te werken met wissellaadbakken zorgen we voor een laagdrempelige manier, immers goederen hoeven niet overgeladen te worden.

De first mile vindt conventioneel plaats, waarna BREYTNER met 19-tons elektrische vrachtwagens de wisselbakken de binnenstad in vervoert. Dit geldt uiteraard ook voor retourstromen. Het proces is hiermee ook geschikt voor goederenstromen die verder van de stad vandaan starten. Onze voertuigen hebben voldoende actieradius om een gehele dag in de stad te kunnen leveren.

B2C en B2B

Onze innovatieve transportdienst is nu beschikbaar voor alle partijen met goederen bestemd voor de binnensteden. 2-mans leveringen van witgoed of meubels aan huis of juist meerdere drops met rolcontainers bij instellingen of winkels. Door de unieke combinatie aan ervaring binnen BREYTNER kunnen beide diensten professioneel aangeboden worden.

Wij zijn gewend om zorgvuldig met uw goederen om te gaan. De trucks zijn volledig luchtgeveerd, de chauffeurs beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om de goederen te kunnen handelen.

Over ons

Vlot Holding en Baartmans

BREYTNER komt voort uit een samenwerking tussen logistiek specialisten Baartmans en Vlot Holding. Het Zero Emission Transportbedrijf rolt deze dienst uit in alle grote steden in Nederland.

Wij zien de luchtkwaliteitsproblematiek als een uitdaging en niet als een belemmering

Zero Emissie transport is de toekomst, er is al meer mogelijk dan u wellicht denkt. In deze benadering zijn wij succesvol gebleken en hebben we samen met onze klanten deze schone oplossing tot stand gebracht

Nieuws

Elektrische vrachtauto’s maken binnenstad schoner

30 juni 2017

Vanaf deze maand vervoeren transporteur BREYTNER en groothandel Technische Unie hun goederen binnen Rotterdam met drie nieuwe volwaardige zero emissie trucks: 100% elektrische vrachtauto’s. De twee koplopers in duurzame logistiek worden bij dit project ondersteund door de gemeente Rotterdam en het Europese project FREVUE.

> Lees het hele persbericht.

GD6 de zakelijke kant in beeld

8 dec. 2016

Interview met BREYTNER Zero Emissie Transport voor Topsector Logistiek! november 2016.

> Bekijk de video op YouTube.

BNR nieuwsradio in programma de Ochtendspit

Innovatief BREYTNER bij BNR Nieuwsradio

4 juli 2016

Vanochtend op BNR nieuwsradio in programma de Ochtendspits, BREYTNER! een primeur ... een bijdrage van Harmen van der Veen.

> Beluister dit fragment op de site van BNR.

BREYTNER en Green Deal 010

27 juni 2016

Sinds 27 juni 2016 is BREYTNER officieel partner van Green Deal 010 Zero Emission Stadslogistiek, kortweg Green Deal 010. Wethouder Pex Langenberg: ‘We zijn trots op onze nieuwe partner BREYTNER. In de Green Deal 010 draait om samenwerken en netwerken.’

Secretaris Generaal ministerie Infrastructuur & Milieu in gesprek met BREYTNER

27 mei 2016

De Secretaris Generaal komt polshoogte nemen van de ontwikkelingen in de Rotterdamse Green Deal Zero Emissie Stadslogistiek en spreekt met de koplopers. BREYTNER is aanwezig tijdens het ronde tafel gesprek waarin knelpunten en uitdagingen besproken worden.

BREYTNER bezoekt EU FREVUE project in Oslo

BREYTNER bezoekt EU FREVUE project in Oslo

20 april 2016

De Europese Unie monitort via FREVUE de ontwikkelingen binnen grote Europese steden op gebied van elektrisch goederenvervoer. BREYTNER is gevraagd om een presentatie te geven over haar concept aan de participanten van dit consortium. Grote Europese steden als Madrid, Stockholm, London en Milaan reageerden enthousiast.

Staatssecretaris Dijksma op werkbezoek in Rotterdam

Staatssecretaris Dijksma op werkbezoek in Rotterdam

4 april 2016

Staatssecretaris Dijksma van Infrastructuur en Milieu brengt een werkbezoek aan Rotterdam. Onderdeel van dit bezoek is kennisdeling en informatie uitwisseling over Zero Emissie Stadslogistiek. BREYTNER maakt kennis met de staatssecretaris en geeft een elevator pitch over haar diensten. De staatssecretaris onderstreept de doelstellingen van BREYTNER en ziet BREYTNER als een koploper in duurzame logistiek.

Partners

BREYTNER is koploper op het gebied van elektrisch vervoer binnen de logistiek. Om deze positie te behouden laten wij ons continue uitdagen, ondersteunen en informeren door partners.

Contact

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor 100% elektrisch transport binnen uw logistiek proces?

Bel 010-2613399 of mail info@breytner.com

 

BREYTNER B.V.
Bijlstraat 2
3087 AA Rotterdam

Breytner op LinkedIn
BreytnerZero op twitter